Składniki:
-50 g mąki jaglanej
-50 g mąki z pestek dyni
-2 jajka
-3 łyżki odżywki białkowej ( u mnie kokosowa)
-50 ml mleka migdałowego
Jajka ubijamy, dodajemy mąkę i odżywkę białkową oraz mleko migdałowe. Wylewamy na gofrownicę posmarowaną olejem kokosowym na 3-4 minuty:)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
CIASTKA OWSIANE Z JABŁKIEM
Składniki: -2 szklanki mąki owsianej -1 łyżeczka proszku do pieczenia -1 łyżeczka sody oczyszczonej -2 szklanki płatków owsianych -1 ...
-
Po powrocie z wyprawy, czas wykorzystać pamiątkowe przyprawy w swojej kuchni. Tom Yum Khai to zupa z mlekiem kokosowym, kurczakiem i warzy...
-
Bardziej marchewkowe już być nie może. Prostsze już chyba też nie:)! Idealne gdy nagle spodziewasz się gości:) Składniki: -ok 400-500 g ...
-
Boróweczki na śniadanie... Raz, dwa, trzy! Składniki: -50 g kaszy jaglanej -150 ml mleka (roślinne bądź krowie) -150 ml wody -2 ...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz